Özgeçmiş / Biography

 

1987 Doğumlu yönetmen, 2006 yılında, Prag'da bulunan FAMU Uluslararası programında bir senelik görüntü yönetmenliği eğitimini tamamladı. 2011 yılında Columbia College Chicago Üniversitesi sinema bölümünden mezun oldu. Dört kısa film ve iki belgesel filmi bulunan yönetmen, aynı zamanda da aktif olarak fotoğrafçılıkla uğraşmakta ve 2012 yılında kurulan Lucidlab films şirketinin yönetiminde yer almaktadır.

 

Orçun Behram is an Istanbul-born director, cinematographer, and photojournalist. He holds a bachelor's degree in cinema from Columbia College Chicago. He has directed the short films Column (05), Photoroman (08), and Mongolia (15). The Antenna (19) is his feature debut. In 2019 he created the docu-series Stories From Hidden Worlds and directed the 6 episodes of the first season.

Filmografi

 

Ejakülasyon (2002)

Yara İzleri (2003)

Column (2005)

Fotoroman (2008)

Mongolia (2015)

Sri-Lanka:  People's Story (2016)

The Antenna (2019)

Stories From Hidden Worlds (2020)

© Orçun Behram

 

  • w-facebook
  • w-flickr